Контакти

ЕН СИ ЕМ ПЕРФЕКТ СЕРВИЗ

гр. Варна, бул. Сливница 143

0888 575 180

service@nsmbg.bg

Работно време:
Понеделник – Петък
9:00 – 18:00

Събота

09:00-13:00

Неделя – почивен ден


 

© 2016-2020 ЕН СИ ЕМ Перфект Сервиз